Til forældre

Hjælp til forældre med teenagere

Er du klædt godt på til rollen som teenageforælder? Eller kunne du bruge en hjælpende hånd?

Jeg tilbyder rådgivning, bøger, foredrag og kurser til dig, som har en eller flere teenagere i huset. Du kan klikke på overskrifterne herunder for at læse mere.

Du kan kontakte mig på mail@grethelindbjerg.dk eller +45 23 44 34 56.


Citater fra forældre

“Meget kompetent og nærværende. Der er ingen tvivl om, at Grethe har fuldstændig styr på sit stof. Jeg ville aldrig tøve med at lade hende rådgive min teenager :-)”

Deltager på forældrekursus.

Du har været guld værd for vores datter, og os på sidelinien.
Samtalerne har bibragt hende endnu mere indsigt og forståelse for egne mønstre og handlinger.

Mor til pige på 16 år.

Om bogen “Tal med din teenager:”

For mig en super relevant bog med gode og stærke pointer og råd til, hvordan hverdagen og konflikter med en teenager kan håndteres. Jeg har understreget utrolig mange steder i bogen, fordi jeg syntes, de var var så vigtige, at jeg ikke havde lyst til at glemme dem og fordi jeg så hurtigere kunne finde tilbage til dem.

Mette, underviser og mor til 2 teenagedrenge


Søger du hjælp til din teenager, kan du finde tilbud til teenagere og unge her:

Hjælp til teenagere og unge

Det har hjulpet mig en hel del med at få vendt mine tanker. Før coaching forløbet havde jeg større tendens til at stoppe med at spise i perioder, hvilket nu er stort set helt stoppet. Og hvis jeg en enkelt gang ikke har lyst til at spise, holder det kun meget kort. Jeg har lært at acceptere mig selv og få skubbet mine dårlige tanker væk, og i stedet få de mere positive og selvsikre tanker frem.

Pige 17 år