Foredrag: Bliv klogere på mennesker

Foredrag om mennesker

Interesserer du dig for mennesker? Er du nysgerrig på menneskers personlige udvikling? Så er jeg sikker på, du vil finde dette foredrag særdeles spændende og lærerigt.

Du får mulighed for at forstå din personlige baggrund og din nuværende situation på en ny måde. Du får ligeledes (uanset din alder) mulighed for at se dine fremtidige potentialer i et nyt lys.

Forstå din nabo, din familie og dig selv. Foredraget kan ligeledes påvirke og nuancere dit syn på de mennesker, som omgiver dig. Du kan, ved at anvende viden fra foredraget, se din familie, dine venner, kollegaer og andre i et nyt perspektiv og med større forståelse.

Foredrag Bliv klogere på mennesker

Foredraget er for alle, som ønsker at blive klogere på mennesker.

Jeg har med gode tilbagemeldinger afholdt dette foredrag for varierende målgrupper fx: Foreninger, efterskoler og menighedsråd. Foredraget kan på forespørgsel tilrettelægges, så der er fokus på særlige aldersgrupper: Fx børn og unges udvikling.


Pris – Foredrag Bliv klogere på mennesker

1½ – 2 timers foredrag eller kursus: 5000 kr.  + transport + moms.

Ved længere forløb aftales prisen.

En deltager siger:

Tak for et rigtig godt foredrag. Det var tydeligt at se at deltagerne var grebet af dit oplæg og synes, det var meget spændende og lærerigt.

Du er en rigtig god oplægsholder, som griber de bolde som tilhørerne bringer på banen på en rigtig god måde.

Tak for en spændende og lærerig aften.