Foredrag: Tal med din teenager

Foredrag for forældre, lærere og andre voksne

Det er tit de små ting, som sætter gang i konflikterne, ikke mindst når der er en teenager i huset. Teenagere er med deres humørskift ekstra følsomme overfor, hvordan der bliver talt til dem. En enkelt lille kommentar, som opleves ubehagelig og sårende for teenageren, kan sætte en effektiv stopper for den gode snak og i værste fald sætte spor i teenagerens selvværd.

– Min teenagesøn bliver sur og irriteret over de mindste ting, jeg siger eller gør.
– Når jeg beder om noget, tager min datter det som et direkte angreb på hendes frihed.

Kan du genkende det? Vil du gerne vide, hvad du kan gøre for at ændre på de trælse situationer? Vil du vide, hvordan dine ord og formuleringer påvirker din teenager?

Foredrag Tal med din teenager

Foredraget sætter fingeren på 5 punkter, som kan forbedre din kommunikation med teenagere på en måde, som styrker teenagerens selvværd og mindsker konflikterne.

Foredraget henvender sig til forældre, bedsteforældre, lærere, pædagoger og andre voksne, som møder teenagere og unge i deres hverdag. Foredraget kan på forespørgsel tilrettelægges, så det er målrettet forældre eller specielt til lærere og undervisere.

Foredraget bygger på min bog: Tal med din teenager – kvæl konflikterne og styrke selvværdet. Du kan læse mere eller bestille bogen her.

Lyt til foredragsholderen

Du kan lytte til et lydforedrag, inden du booker et foredrag.

Klik venligst på titlen for at bestille.


Pris – Foredrag Tal med din teenager

1 times foredrag eller kursus: 6000 kr.  + transport + moms.

2 timers foredrag eller kursus: 7000 kr.  + transport + moms.

Ved længere forløb aftales prisen.

En deltager siger:

Det jeg særligt godt kan lide ved dit foredrag, er, at det både giver faglig viden og samtidig er meget praksisnært og nede på jorden. Meget brugbart.