Kærlighed – Er jeg ved og blive tosset?

Kærlighed – Er jeg ved og blive tosset?
Kærlighed

Om kærlighed, forelskelse og forvirring:

Hej brevkasse.

Jeg har i en længere periode gået rundt og været ked, trist, deprimeret osv over en ting som er svært at forklare men prøver.

Jeg har altid været den der sports/drenge pige som ja elsker alt det drenge laver. SKAL lige siges dette med kærester, sex er ikke noget jeg har prøvet før ja jeg er jomfru. og har ikke kigget efter nogen på den måde jeg er mest til hemmelige crush.

Jeg er til piger det har jeg vidst i nogen år troede jeg, i hvert fald indtil jeg mødte denne ældre fyr som jeg er blevet dybt forelsket i. Jeg ser ham hverdag næsten i mit trænings center og ja det komplicere det endnu mere og det er så trist og nederen.

Jeg er en pige som godt kan lide mit lange hår og lidt læbepomade, går i helt normalt tøj, men jeg hader mine bryster og ville ønske de ikke var der hvorfor tænder jeg på ældre mænd men vil have et liv med en pige.

Ej det er så forvirret… er jeg ikke homoseksuel eller hjææææællllppppp er jeg ved og blive tosset eller hvad sker der.

Knus LM


Kære LM

Mange tak for dit brev til brevkassen. Jeg er glad for, at du skriver. Jeg kan sikkert ikke løse din situation med et trylleslag, men jeg håber at kunne give dig et skub videre, så du ikke skal blive ved med at være trist, ked og deprimeret.

Forelskelse og kærlighed kan være forunderlig. Man bestemmer ikke selv, hvem man forelsker sig i. Forelskelsen kan dukke helt uventet op. Lad os prøve et tankeeksperiment: Hvad nu hvis vi dropper tanken om, at man enten er heteroseksuel eller homoseksuel. Hvis vi nu undlader, at putte kærligheden i kategorier. Hvis vi i stedet betragter selve kærligheden som en tiltrækning mellem to mennesker. Hvis vi ser det på denne måde, er det selve mennesket, du bliver forelsket i, og det bliver fuldstændig lige meget, om det er en dreng eller pige, en mand eller kvinde. Det er selve mennesket, der er vigtigt for kærligheden, ikke hvilket køn det er. Denne betragtning betyder også, at du er akkurat, som du skal være uanset, hvem du forelsker dig i. Det er kærligheden, som er det vigtigste.

Du spørger, hvorfor du tænder på ældre mænd og helt præcist ham fra træningscenteret. Tjaa det er et svært spørgsmål, og jeg kender ikke svaret, men jeg give dig nogle muligheder at tænke over:

  1. Det kan være ren og skær forelskelse.
  2. Du kan være tiltrukket af noget, han udstråler: Sikkerhed, tryghed, styr på tingene eller noget andet, som du ønsker.
  3. Du kan være forelsket i din ubevidste forestilling om hvad et forhold med ham, vil give dig.
  4. Du kan være tiltrukket af spændingen ved at drømme om en måske uopnåelig mand.
  5. Du kan være forelsket i selve forelskelsen.

Mon der er noget af dette, der giver mening?

Jeg kommer til at tænke på en ting omkring forelskelse, som jeg synes er utrolig vigtig. Uanset hvem du forelsker dig i og måske bliver kæreste med, skal det altid føles rigtigt. Du skal kunne være dig selv. Hvis du skal ændre på dig for at være god nok, så er det ikke det rigtige efter min bedste overbevisning. I kærlige relationer skal der være plads til begge parter. Man skal ikke ændre på sig selv eller gøre sig fortjent til at blive elsket.

Du skriver, at du hader dine bryster… hmm jeg vil gerne spørge mere ind til, hvad der ligger bag den udtalelse. Handler det om seksuel forvirring? Er det fordi du har svært ved at føle dig god nok, som du er? eller har du slet ikke lyst til at udvikle dig fra pige til kvinde med al det, der følger med?

En ting er jeg dog helt sikker på. Uanset om du forelsker dig i mænd eller kvinder, uanset hvordan din krop ser ud, og uanset hvor forvirret, trist og ked du er lige nu, så er du præcis, som du skal være. Også selvom det ikke føles sådan lige nu.

Held og lykke med kærligheden og al det andet.

Kærlig hilsen
Grethe

Hvis du har lyst til mere hjælp fra mig, tilbyder jeg teenage-coaching.

Du kan også kontakte sexlinien for unge.

 

Teenagecoach, foredragsholder og forfatter