Pressemeddelelse – Nyt oplag af bogen: Tal med din teenager

Pressemeddelelse – Nyt oplag af bogen:  Tal med din teenager

Tal med din teenager

– Kvæl konflikterne og styrk selvværdet

Der er kommet et nyt oplag af denne lille håndbog om teenagere og kommunikation.

I en tid hvor mange unge er pressede af ydre idealer og målbare resultater, er der ekstra brug for voksne, der er bevidste om, hvordan deres kommunikation kan være med til enten at styrke eller at svække den indre selvværdsfølelse hos de unge.

Tal med din teenager – kvæl konflikterne og styrk selvværdet er en bog til teenageforældre, lærere, undervisere, pædagoger og andre, der er tæt på teenagere. Bogen giver helt konkrete opfordringer til, hvordan du, med opmærksomhed på din kommunikation, kan skabe positive forandringer for teenagere og for dig selv i det daglige samvær.

Anmeldelse

”En virkelig god og overskuelig bog, der giver et anvendeligt redskab til at arbejde med en mere konstruktiv kommunikation med sin teenager. Bogen er skrevet i et sprog, så alle kan være med. Grethe Lindbjerg Sørensen bruger genkendelige hverdagssituationer til at beskrive de udfordringer, vi som teenagerforældre kan stå i. Det giver en oplevelse af, at man ikke står alene med de problematikker, bogen beskriver.”

– Mette, lærer og forælder

Fakta om bogen

Bogen er på 34 sider. Den findes som E-bog til 69 kr. og paperback til 95 kr.

ISBN 978-87-999684-1-1 (Paperback)

ISBN 978-87-999684-0-4 (E-bog, pdf)

Bøgerne kan bestilles her: https://grethelindbjerg.dk/boeger/

Om forfatteren

Grethe Lindbjerg Sørensen er teenagecoach, foredragsholder og kommunikationsterapeut i egen virksomhed. Grethe har arbejdet med teenagere i de seneste 20 år som coach, uddannelsesvejleder og efterskolelærer.

Kontakt:

Grethe Lindbjerg Sørensen, mail@grethelindbjerg.dk, +45 23 44 34 56