Telefon-coaching

Hjælp til teenagere og unge

Vil du gerne have hjælp til dine problemer? Har du brug for én, der lytter? En som hjælper dig med med at tackle dine udfordringer? Vil du have hjælp pr. telefon?

Telefon-coaching for unge

Du kan få hjælp til mange forskellige problemer og udfordringer:

Coaching for unge kan også foregå ved almindelige coaching-samtaler.

En ung om coaching:

Når jeg havde snakket med Grethe, følte jeg mig utrolig lettet. Det var svært at snakke om mine problemer, men når vi havde snakket, havde jeg det godt, fordi der var en der lyttede til mig.

Fordele ved telefon-coaching
  • Du kan sidde hjemme (eller hvor du vil).
  • Ingen udgifter til transport.
  • Ingen transporttid.
  • Telefon-coaching er billigere end almindelig coaching*
  • Kort eller ingen ventetid*

*gælder hos Teenagecoach Grethe Lindbjerg.

Info om Telefon-coaching

Pris:

  • 1 time: 740 kr.
  • Klippekort 5 x 1 time: 3200 kr.

For at opnå rabat med et klippekort skal du købe klippekortet før tidsbestilling.

Tidsbestilling – klik her

Det er Grethe Lindbjerg, som står for telefon-coaching. Grethe er teenagecoach, uddannelsesvejleder, kommunikationsterapeut og tidligere efterskolelærer.

I samtalerne arbejder jeg ud fra en kognitiv tilgang. Jeg benytter ikkevoldelig kommunikation, også kaldet girafsprog som samtaleværktøj. Jeg anvender psykoedukation, så du kan tilegne dig brugbar viden, som er relevant for forståelse af din aktuelle situation. Telefon-coaching indeholder ligeledes kommunikationsværktøjer og handlemuligheder. Jeg vil beskrive mig selv som lyttende, empatisk, vedholdende og konfronterende. Jeg behandler selvfølgelig alle oplysninger om dig med fortrolighed.

En mor om coaching:

Du har været guld værd for vores datter, og os på sidelinien. Samtalerne har bibragt hende endnu mere indsigt og forståelse for egne mønstre og handlinger.