Stress af – for teenagere og unge

Stress-af-find-ro

Stress af for teenagere og unge.

🍀 Stress af 🍀

Til dig som har brug for et pusterum i hverdagen.

Du får redskaber og øvelser til at stresse af. Vi laver øvelser, som hjælper dig til at finde ro i tankerne og i kroppen. Der vil være maleøvelser, malemeditation, åndedrætsøvelser og bodyscan-øvelser.

PS: Kreative evner eller forhåndskendskab til øvelserne er absolut ikke nødvendigt. Alle kan være med, hvis de har lyst.

Pris

Pris: 150 kr. pr. gang. 

Tilmelding

Skriv venligst til mail@grethelindbjerg.dk for at få oplyst næste dato.

Sted

Adresse: Havnemarken 4, Bjerge, 4480 Store Fuglede. Du kan eventuelt tage bus 430R fra Kalundborg, Gørlev, Høng eller Slagelse.

Alder og deltagere

Alder: 14 – 19 år.
Der er plads til 1-5 deltagere pr. gang.

Underviser

Teenagecoach Grethe Lindbjerg
Telefon: 23 44 34 56, mail@grethelindbjerg.dk.

Hjælp til stress

Du kan også få hjælp til stress med individuelle coaching-samtaler.


Om malemeditation i “stress af, finde roen”

I “stress af, find roen” benytter vi en ny form for malemeditation: Prometheusmetoden, som du kan læse mere om længere nede på denne side. Malemeditation kan også bruges terapeutisk, men på “stress af, finde roen” bruger vi udelukkende metoden som en meditationsøvelse.

Om terapeutisk malemeditation

Terapeutisk malemeditation kan hjælpe dig med:

  • At komme af med stress og præstationsangst.
  • Få styr på tankerne og ro i dem.
  • Kreativitet i følelser, tanker og handlinger

Er du interesseret i terapeutisk malemeditation er du velkommen til at kontakte mig på 23 44 34 56 eller mail@grethelindbjerg.dk.

Pris for terapeutisk malemeditation:

  • Individuel: 750 kr. for 1½ time.
  • Grupper på max. fem personer – fem mødegange á to timer: 900 kr. pr person.

Beskrivelse af Prometheusmetoden

Prometheusmetoden er en helt ny og unik meditationsmetode, som bl.a. er inspireret af indsigt i den allernyeste kognitionsneurologiske forskning med særligt henblik på vore to hjernehalvdeles forskellige funktionsområder.

Via diverse maleøvelser kommer man i løbet af processen på ubevidste måder til at kontakte fortidigt følelses- og tankestof, som kan virke hæmmende og blokerende for opnåelse af ønskværdige mål.

De vil også flytte denne blokerende ballast fra den irrationelle højre hjernedel til den rationelle venstre hjernedel. På den måde vil ens rationalitet og handlekraft tage sig af det blokerende og hæmmende, uden at man får kendskab til, hvad det blokerende og hæmmende er.
Her er derfor tale om en meget blid måde at vække og aktivere kreative potentialer på, sådan at lethed og lys i højere grad kommer til at påvirke ens tankemønstre og fremme den konstruktive og belivende dimension i ens liv.

Da det tilsyneladende ligger indbygget i selve metoden, at intellektet ”narres”, virker den, selvom ens intelligens skulle have modstand overfor meditation.

Metoden har fået sit navn fra Prometheus, som ifølge græsk mytologi var den gud, der bragte lyset til menneskene. Eftersom metoden bringer lys i ens sind, forekommer det os at være et passende navn.

Metoden er beskrevet grundigt her: Beskrivelse.

Prometheusmetoden er udviklet af Lisa von Schmalensee Magnússon, Kommunikationsakademiet, et tidssvarende akademi for åndsvidenskab, Strandagergårdsvej 5, 4500 Nykøbing Sj. www.aakanden.dk.


Top