Videoer (mest) til teenagere

Videoer-teenager

Gode råd på video

Jeg har lavet en række videoer (mest) til teenagere og unge. Videoerne indeholder mine gode råd til unge mennesker. Videoerne beskæftiger sig med en række forskellige og i mine øjne relevante temaer.

Forældre og andre voksne kan også have glæde af at kigge med på videoerne. Forældre er ligeledes velkommen til at besøge min forældreside.

God fornøjelse.

Du kan også se videoerne på min YouTube kanal her.

Videoer til teenagere og unge:

Du behøver ikke være som de andre – video

Teenagetiden – beskrevet med 3 ord – video

Ung og ensom – video

Tro på dig selv – 3 gode råd – video

Er det din eller min skyld? – video

Hvad tænker andre om dig? – video

Negative tanker – video

Uddannelse – Det rigtige valg – video

Eksamensnervøsitet – video

Tanker om eksamen – video

PS: Du kan også se videoerne på min YouTube kanal her.

Hjælp til teenagere og unge

Jeg har forskellige tilbud om hjælp og støtte til teenagere og unge. Fx coaching, vejledning og kurser. Du kan du se mere om mine tilbud til unge på siden her: Teenager-ung.

Citater fra unge om coaching

Grethe er et meget forstående, roligt, positivt og omsorgsfuldt menneske, som nærmest tager dig på en rejse ind i dig selv for at opdage, hvad det er du egentlig har brug for.

Pige 16 år

 

I de svære situationer følte jeg, at det var beroligende at snakke med Grethe. Hun gav mig håb om, at det nok skulle blive bedre, hvis jeg selv havde viljen. I dag kan jeg slet ikke forestille mig, hvordan mit liv vil se ud, hvis jeg ikke havde haft samtaler.

Pige 16 år

 

Når jeg havde snakket med Grethe, følte jeg mig utrolig lettet. Det var svært at snakke om mine problemer, men når vi havde snakket, havde jeg det godt, fordi der var en der lyttede til mig.

Pige 15 år