Fakta om Er jeg okay?:

  • Bog Er jeg okay? (Paperback) 32 sider.
  • E-bog (Pdf) 32 sider.
  • Lydbog indlæst af Mille Bruun Sjøgren (Mp3) 46 min.

Beskrivelse af bogen:

Hvad tænker andre om mig? Er jeg god nok, som jeg er? Er jeg sjov? til grin? eller alt for genert?

Tankerne myldrer rundt i hovedet. Humøret svinger fra glad til ked på et øjeblik. Selvtilliden er alt andet end stabil. Teenagetiden kan være en noget usikker affære.

Denne bog giver dig en forklaring på tankemylderet, dine humørskift og den svingende eller manglende selvtillid. Du får en række forslag til, hvordan du kan styrke din tro på dig selv. Undervejs i bogen kan du læse andre unges tanker og personlige oplevelser fra deres teenagetid.

 

Bog Er jeg okay? – En bog til teenagere

Er jeg okay? er en bog skrevet til teenagere, som ønsker at blive mere okay med sig selv. Forældre og andre voksne kan også have glæde af at læse med.

Forfatter

Grethe Lindbjerg Sørensen er teenagecoach, uddannelsesvejleder og kommunikationsterapeut. Hun har arbejdet med teenagere i de seneste 19 år som efterskolelærer, vejleder og coach.

Anmeldelser

”Bogen er virkelig god. Den giver en god retningslinje for, hvordan vi unge ikke skal være perfekte i alt, hvad vi foretager os. Den giver gode råd til at undgå at nedgøre sig selv, f.eks. ved de mange citater, der understøtter unges følelser. Citaterne er meget brugbare, fordi man selv sidder og nikker, da man godt kender situationen.” – Anna

”Jeg har, længe haft et behov for at finde ud af hvem jeg er, og troet at andres meninger var sandheden om mig. Nu føler jeg større accept af, at det er okay ikke at vide, hvem jeg er. Men jeg skal øve mig i at være mig. ” – Celine

“Selvhjælpsbog til unge mennesker fra en teenagecoach om den indre forandring i teenagetiden… Bogen behandler emnerne godt, kort og præcist, samtidig med den udstråler seriøsitet.” – Fra Bibliotekernes materialevurdering.