Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Velkommen til min hjemmeside.

Herunder vil jeg fortælle dig, hvilke oplysninger der indsamles om dig på denne hjemmeside, og hvad de bruges til. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, kan du slette dine cookies (se eventuelt vejledning her) og undlade at bruge min hjemmeside.

Cookies

Min hjemmeside anvender ”cookies,” en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Denne hjemmeside indeholder cookies fra tredjeparter fx Google Search Console, Facebook Pixels, YouTube o.lign.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamles sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af mit indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, kommenterer på min blog, foretager bookninger eller andre køb via min hjemmeside.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb.

Sikkerhed

Jeg/vi sørger for, at dine oplysninger opbevares og behandles i henhold til lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine ydelser og hjemmesidens indhold.

Opbevaring

Dine oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af oplysningstypen og formålet med opbevaringen.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, det drejer sig om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Jeg benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan gøre indsigelse mod og tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis oplysningerne om dig er forkerte, har du ret til, at oplysningerne bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@grethelindbjerg.dk. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Denne hjemmeside ejes og udgives af:

Teenagecoach Grethe Lindbjerg
Havnemarken 4, Bjerge
4480 Store Fuglede
Telefon: +45 23 44 34 56
Email: mail@grethelindbjerg.dk


Her kan du finde en samlet fortegnelse for opbevaring af persondata hos Teenagecoach Grethe Lindbjerg.


NB: Du kan finde oplysninger om handelsbetingelser hos Teenagecoach Grethe Lindbjerg her: Handelsbetingelser.


 

Top