Coaching for teenagere og unge

Vil du være mere glad?

Kære teenager

Bøvler du med usikkerhed eller angst? Har du problemer og bekymringer, som påvirker dig i din hverdag? Fylder de dårlige tanker lidt for meget? Har du svært ved at acceptere dig selv, som du er?

Jeg er klar til at hjælpe dig med små og store udfordringer. Jeg tilbyder coaching og samtaler. Du kan få styrket dit selvværd og få hjælp til at blive mere glad i hverdagen. Jeg kan hjælpe dig med dit uddannelsesvalg eller din eksamensangst.

Coaching for teenagere og unge

Du kan få hjælp til:

Coaching-samtalerne er individuelle, personlige og fortrolige.

En ung siger:

Jeg startede hos Grethe og vi snakkede om det hele og allerede der, var der fremgang. Det hjalp bare, at vi snakkede sammen, fordi at jeg kunne bare sige alt, hvad jeg tænkte og følte. I dag er jeg et gladere og mere positivt menneske. Mine venner og bekendte kan næsten ikke kende mig, for jeg er i godt humør nu.

Pris og praktisk om coaching

  • 1 time: 950 kr.
  • Klippekort 5 x 1 time: 4500kr.*

*Du har mulighed for at betale klippekort i 2 rater.

Klippekort:

Klippekort 5 x 1 time

Du finder mig her:

Teenagecoach Grethe Lindbjerg, Havnemarken 4, Bjerge, 4480 Store Fuglede. Du kan komme med bus 430R fra Kalundborg, Gørlev, Høng eller Slagelse.

Online coaching

Hvis du vælger Online coaching, modtager du efter tidsbestillingen en mail med information, og du vælger derefter, hvilket online medie, du vil benytte.

En forælder siger:

Kære Grethe
Tak fordi du har givet min datter
– Større selvværd
– Mere selvforståelse
– Mod til at sige fra
– Indsigt i hjernens formåen og reaktioner
– Forståelse for egne og andres/mine reaktioner når hun bliver urimelig
– Større omsorg/respekt for sine omgivelser/mig
– Glæde ved sin hverdag også når det er gråvejr
– Bedre afklaring og ro omkring sin fremtid, uddannelse og voksenliv
– Fantastiske samtaler her hjemme om de ting I har snakket om, og om de “redskaber” du har givet hende som bestemt også har lært mig meget.

I bund og grund har 3-4 samtaler hos dig, givet mig en datter med et meget lysere og gladere syn på livet.

Af hjertet tak

Coachingmetode

Coachingsamtalerne tager udgangspunkt i en kognitiv tilgang. Som samtaleværktøj bruger jeg ikkevoldelig kommunikation. Jeg anvender psykoedukation for at give dig aktuelt og nærværende viden om dine problemer/udfordringer, og for at give dig redskaber til kommunikation og håndtering af problemer. Jeg er lyttende, empatisk, vedholdende og konfronterende.

Oplysninger om dig behandles med fortrolighed.