Fakta om Tal med din teenager:

  • Bog Tal med din teenager (Paperback) 34 sider.
  • E-bog Tal med din teenager (Pdf) 34 sider.
  • Lydbog Tal med din teenager indlæst af Mille Bruun Sjøgren (Mp3) 52 min.

Beskrivelse af bogen:

Denne bog gør det nemmere for dig at forstå din teenagers reaktioner. Du får ideer til, hvordan du kan tale med din teenager, så I undgår konflikter og styrker selvværdet.
 
Kender du dette? Har du lignende oplevelser med din teenager?
  • Min teenagesøn bliver sur og irriteret over de mindste ting, jeg siger eller gør.
  • Når jeg beder om noget, tager min datter det som et direkte angreb på hendes frihed.
  • Min datter er lidt (for) nærtagende. Hun tager alting personligt.

Bogen indeholder 10 konkrete opfordringer til, hvordan du kan skabe gode samtaler med teenagere.

 

Bog Tal med din teenager – kvæl konflikterne og styrk selvværdet

Bogen henvender sig til teenageforældre men kan også være inspirerende og lærerig for bedsteforældre, undervisere, pædagoger og andre, der er tæt på teenagere.

Forfatter

Grethe Lindbjerg Sørensen er selvstændig teenagecoach, uddannelsesvejleder og kommunikationsterapeut. Hun har arbejdet med teenagere igennem mange år som efterskolelærer, vejleder og coach.

Anmeldelser

” Informativ fin lille bog med gode råd til forældres kommunikation med deres teenagebørn. Overskuelig, kort og præcist formuleret.” – Fra Bibliotekernes materialevurdering.

“For mig en super relevant bog med gode og stærke pointer og råd til, hvordan hverdagen og konflikter med en teenager kan håndteres. Jeg har understreget utrolig mange steder i bogen, fordi jeg syntes, de var var så vigtige, at jeg ikke havde lyst til at glemme dem og fordi jeg så hurtigere kunne finde tilbage til dem.” – Citat: Mette, underviser og mor til 2 teenagedrenge.

“En virkelig god og overskuelig bog, der giver et anvendeligt redskab til at arbejde med en mere konstruktiv kommunikation med sin teenager. Bogen er skrevet i et sprog, så alle kan være med. Grethe Lindbjerg Sørensen bruger genkendelige hverdagssituationer til at beskrive de udfordringer, vi som teenagerforældre kan stå i. Det giver en oplevelse af, at man ikke står alene med de problematikker bogen beskriver.” – Citat: Mette, lærer og teenageforælder