Fakta om Ung og introvert:

  • Bog Ung og Introvert (Paperback) 34 sider.
  • E-bog Ung og Introvert (Pdf) 34 sider.
  • Lydbog Ung og Introvert indlæst af Mille Bruun Sjøgren (Mp3) 45 min.

Beskrivelse af bogen:

  • Hvad betyder det at være introvert?
  • Hvordan kan du blive opmærksom på dine introverte styrkesider og få glæde af dem?
  • Hvordan kan du finde dig til rette, som ung og introvert i en hverdag, hvor ydre og ekstroverte idealer er dominerende?
  • Hvordan opnår du selvaccept og forståelse fra dine omgivelser?

”Jeg ville ønske, at folk kunne acceptere, at ikke alle er udadvendte. Jeg føler mig tvunget til at være udadvendt. Det er ret ubehageligt. Det synes jeg ikke, at andre skal udsættes for. Man skal kunne føle sig tilpas, som den man er.” – Citat fra en ung.

Bog Ung og introvert – En bog til og om introverte unge

En bog skrevet til unge, der vil vide mere om at være introvert, og som ønsker at lære deres introverte sider bedre at kende. Forældre, lærere og andre voksne, der ønsker at forstå introverte unge, kan ligeledes have glæde af bogen.

Forfatter

Grethe Lindbjerg Sørensen er selvstændig teenagecoach, uddannelsesvejleder og kommunikationsterapeut. Hun har arbejdet med teenagere igennem 20 år først som efterskolelærer og senere som vejleder og coach.

Anmeldelser

Bogen ”Ung og introvert” er primært henvendt til unge introverte, men alle bør læse den! Den gør op med stereotyper om introverte og giver de unge introverte værktøjer til at håndtere de typiske hverdagsproblemer, de oplever.

Introverthed skal normaliseres, så det bliver helt legitimt f.eks. at sige ”Jeg har mere lyst til at hygge herhjemme i aften end at tage med til fest” – og dét bidrager bogen ”Ung og introvert” til! – Naomi

Som introvert er det dejligt at kunne læse om alle de ting, som man selv har gået og følt i hele sin ungdom. Det giver på en måde mening, hvorfor man har gået og følt sig forkert og anderledes, og aldrig rigtigt har følt at man har passet ind nogle steder.

Bogen kommer rigtigt godt omkring alle de aspekter i ungdommen, hvor dét at være introvert ikke altid føles som en fordel. – Anette

Ved at læse Ung og introvert af Grethe Lindbjerg har jeg lært, at andre unge har det på samme måde som jeg når det kommer til at være introvert. Det med at føle sig ene om at være anderledes kan nogle gange være det sværeste ved at være introvert. Derfor kan det være rart at opdage at man ikke er alene. Også selvom det bare er igennem råd og citater fra en bog. – Liv

Jeg synes bogen er rigtig god, for mig som introvert, til at forklare og hjælpe en selv, men også andre, til at forstå, hvad det egentlig vil sige at være introvert. Jeg har jo altid været introvert, men det er ikke tit folk forstår at det faktisk er vigtigt, at få ladet op, alene.

Jeg har fået indsigt i, at jeg ikke er alene om at være introvert. Det var rart at læse, at andre har det præcis som mig, og at flere af de ting jeg har undret mig over, at jeg gør/tænker, faktisk hænger sammen med dét, at være introvert.

Jeg får stadig svedige håndflader, røde kinder og hjertebanken, hver eneste gang jeg rækker fingeren op i undervisningen. Og det er altså selvom jeg er 24 år. Jeg er 24 år, og introvert med stort I, og det er okay. Det er okay, for jeg er så meget mere end dét. – Louise