Håndbog om selvværd

  • Bog: Håndbog om selvværd (Paperback) 60 sider.
  • E-bog: Håndbog om selvværd (Pdf) 60 sider.
  • Lydbog: Håndbog om selvværd (Mp3) 53 min.

Beskrivelse af bogen:

Dit selvværd har en stor betydning for din trivsel. Ikke mindst i nutidens ungdomsliv, hvor ydre fremtræden og at kunne klare meget på kort tid fylder meget. Denne selvværdsguide giver dig den viden, du har brug for til at styrke dit selvværd indefra. Du lærer om selvomsorg, selvaccept og selvrespekt. Du får hjælp til at træffe gode beslutninger, tænke hjælpsomme tanker og meget mere. Alt sammen noget der vil være med til styrke dit indre og supervigtige selvværd.

Du får svar på spørgsmål som:

  • Hvad kan du gøre for at styrke dit selvværd (og din selvtillid)?
  • Hvordan bliver du mere glad for at være den, du er?
  • Hvorfor er dit selvværd så vigtigt?

Håndbog om selvværd – En selvværdsguide til unge

Denne bog henvender sig til teenagere og unge mennesker. Bogen er også relevant for forældre og fagfolk, der ønsker viden og redskaber til at hjælpe unge med at styrke selvværdet.

Hvis du er fagperson og ønsker at bestille flere bøger til en gruppe eller til en klasse, så send mig en mail på mail@grethelindbjerg.dk

Forfatter

Grethe Lindbjerg Sørensen er teenagecoach, foredragsholder og forfatter. Hun har arbejdet med unge mennesker igennem mange år, først som efterskolelærer og senere som vejleder og ungecoach.

Boganmeldelse

En super inspirerende og let læselig selvhjælpsbog. Den sætter ekstra fokus på de vigtigste redskaber til at hjælpe unge og skabe større refleksion. Den giver værktøjer til at åbne op og skabe en større selvbevidsthed og hjælper til med at se sig selv i et nyt perspektiv. Gode øvelser, der er meget brugbare og håndgribelige, både som redskab til samtaleemner med de unge og i den grad som en anvendelsesorienteret bog for den unge.

– Rikke

Boganmeldelse

Jeg synes, bogen er skrevet lige i øjenhøjde til unge mennesker og også en bog, der er værd at læse som forælder. Det fungerer godt med de indlagte øvelser og refleksioner. Selvværdstræet er en virkelig fin visuel illustration, som de kan bruge i forståelsen af, hvad forskellen er, og hvorfor det er så vigtigt, at arbejde med rødderne og stammen. 
Jeg kan også lide de konkrete sætninger, de kan forholde sig til og nogle gange afkrydse og konkrete eksempler på, hvordan man kan gave det. 
Jeg vil både som forælder og som lærer købe håndbogen og bruge den. 

– Camilla, forælder og lærer

Boganmeldelse

Bogen har gode pointer, hvis man gerne vil arbejde på at ha det bedre med sig selv. Det kan tit virke uoverskueligt, når man ik lige ved, hvor man skal starte, men denne bog gør det nemt at vælge et sted at starte og så arbejde videre derfra. Det er fedt at kunne skrive noter til og lave opgaverne.

– Karoline

Boganmeldelse

 

Bogen er meget inspirerende og introducerer til nye måder at tænke om sig selv på. En hjælp til selvhjælps bog, med øvelser, som åbner op, skaber reflektion og dialog, hvor også forældre med neutral og positiv effekt kan støtte og styrke sit barn/ungs selvværd. Min opmærksom blev særligt fanget ved afsnittet om ydre og indre styret. 

– Mor til en ung, Linette Nielsen

Boganmeldelse

Jeg syntes det er godt med øvelserne fordi det måske ikke altid er sikkert man ved hvorfor man render rundt og syntes så dårligt om sig selv. Det vidste jeg i hvert fald ikke helt. og så kan man gøre noget ved det. Men de er også gode til man bliver “tvunget” til at finde noget positivt. 
Jeg syntes det er godt bogen starter med en forklaring mellem forskellen af selvværd og selvtillid fordi jeg tror ikke de fleste er klar over forskellen. Jeg kendte ihverfald selv kun til hvad selvtillid var. Og så ville det selvfølgelig ikke hænge sammen når man læste resten af bogen hvis man ikke vidste forskellen og hvad de indeholder generelt. 
Bogen er en tilpas god længde så det ikke går hen og bliver uoverskueligt at læse.

– Zelina

Boganmeldelse

Det er en meget nærværende bog med rigtig mange konkrete øvelser, der gør det nemt for mit barn at arbejde med. Bogen er super at bruge som opslagsværk når hun er klar til at arbejde med en ny øvelse. Jeg nyder at den er skrevet i et sprog som hun forstår, uden at hun skal bruge unødvendig energi på forståelse. Den korte guide til forældre gør det så meget nemmere at bakke op om øvelserne.

– Heidi Saxtoft, forælder