Foredrag: Forstå en teenager

Foredrag for forældre, lærere og andre voksne

Teenagere befinder sig i grænseområdet mellem barn og voksen. Teenagetiden kan på samme tid være sjov, spændende, udfordrende og vanskelig, både for teenageren selv og for de voksne omkring.

Teenagere og unge går ofte og tumler med mange forskellige tanker om sig selv, hverdagen og fremtiden. Det kan være en periode præget af meget skiftende følelser. For omgivelserne kan det være svært at følge med i de unges udvikling.

Som forælder eller lærer står man nogle gange helt uforstående overfor teenagerens reaktioner, men tro mig, der er oftest en god forklaring. Vil du gerne forstå din teenager lidt bedre?

Foredrag forstå en teenager

I foredraget kommer du til at høre om teenagere, nutidens ungdomsliv, humørskift, løsrivelse, unge hjerner og meget andet. Du får brugbar viden om teenagere, som kan hjælpe dig med at forstå teenageres tanker og reaktioner.

Forståelse er efter min overbevisning en vigtig brik i gode relationer og positivt samvær. Når vi forstår og respekterer hinanden er det langt nemmere, at få hverdagen til at fungere uden (for mange) konflikter. Du bliver præsenteret for ideer til små og store ændringer i hverdagen som kan gavne samværet og støtte teenagere i deres udvikling.

Dette foredrag henvender sig til forældre, lærere eller andre voksne, som færdes med teenagere og unge i hverdagen. Foredraget findes i sin generelle form som beskrevet, eller det kan målrettes særligt til forældre eller specielt til lærere og undervisere.

Foredraget bygger på min bog: Forstå teenagere og deres ungdomsliv –  En bog til forældre og lærere. Du kan læse mere eller købe bogen her!

Lyt til foredragsholderen

Du kan lytte til et lydforedrag, inden du booker et foredrag.

Klik venligst på titlen for at købe.


Pris – Foredrag forstå en teenager

1 times foredrag eller kursus: 6000 kr.  + transport + moms.

2 timers foredrag eller kursus: 7000 kr.  + transport + moms.

Ved længere forløb aftales prisen.

Se alle mine foredrag og kurser her.

En deltager siger:

Tak for en fantastisk aften.

Et super godt foredrag om forståelsen af en teenagers ageren. Nu forstår vi meget bedre hvordan deres dagligdag leves. 🙂