Forstå en teenager – Foredrag

Teenagere og unge befinder sig i grænseområdet mellem barn og voksen. Ungdomstiden kan på samme tid være sjov, spændende, udfordrende og vanskelig, både for teenageren selv og for de voksne omkring.

Teenagere og unge går ofte og tumler med mange forskellige tanker om sig selv, hverdagen og fremtiden. Det kan være en periode præget af meget skiftende følelser. For omgivelserne kan det være svært at følge med i de unges udvikling.

Som forælder eller fagperson står man nogle gange helt uforstående overfor de unges reaktioner, men tro mig, der er oftest en god forklaring. Vil du gerne forstå teenagere og unge lidt bedre?

Foredrag for forældre og fagfolk

I foredraget kommer du til at høre om teenagere, nutidens ungdomsliv, humørskift, løsrivelse, unge hjerner, generationsforskelle og meget andet. Du får brugbar viden om teenagere, som kan hjælpe dig med at forstå unges tanker og reaktioner.

Forståelse er efter min overbevisning en vigtig brik i gode relationer og positivt samvær. Når vi forstår og respekterer hinanden er det langt nemmere, at få hverdagen til at fungere uden (for mange) konflikter. Du bliver præsenteret for ideer til små og store ændringer i hverdagen som kan gavne samværet til glæde for både unge og voksne.

Dette foredrag henvender sig til forældre, fagfolk eller andre voksne, som færdes med teenagere og unge i hverdagen.

Foredraget findes i sin generelle form som beskrevet, eller det kan målrettes særligt til:

  • Forældre
  • Lærere og andre fagfolk
  • Virksomheder med lærlinge eller ungarbejdere

Foredraget bygger på min bog: Forstå teenagere og deres ungdomsliv – En bog til forældre og lærere. Du kan læse mere eller købe bogen her!

foredrag-kurser-grethe-lindbjerg

Pris

1 times foredrag: 6000 kr. + transport + moms.
2 timers foredrag: 7000 kr. + transport + moms.

Kontakt mig gerne for at lave en aftale.

En deltager siger:

Tak for en fantastisk aften. Et super godt foredrag om forståelsen af en teenagers ageren. Nu forstår vi meget bedre hvordan deres dagligdag leves.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag relevant indhold om ungecoaching, fagbøger, foredrag og kurser

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag relevant indhold om ungecoaching, fagbøger, foredrag og kurser

Den første mail vil snart lande i din indbakke.