Rådgivning til forældre

Gode råd til forældre

Kære forældre. Det kan være svært at følge med, når dine børn bliver til teenagere. Din rolle som forælder forandrer sig i takt med, at dine børn bliver ældre. Teenagetiden er fuld af udvikling på mange områder både personligt, mentalt og fysisk. Teenagetiden er også en løsrivelsesfase, hvor din teenager begynder at frigøre sig fra dig. Men tag endelig ikke fejl. Der er stadig brug for dig – bare på en anden måde.

Hvordan har din teenager det?

Bliver du nogle gange i tvivl om, hvordan din teenager egentlig har det? Hvornår er det almindelige humørsvingninger, som plager din teenager? og hvornår er der noget, der virkelig trykker? Hvornår er det en dårlig dag i skolen? og hvornår er det tale om mistrivsel? Er det almindelig flabethed du oplever fra din teenager? eller er din teenager ude på kanten? Kunne du have glæde af sparring og rådgivning til forældre?

Rådgivning til forældre

 • Er du i tvivl om, hvordan du kan hjælpe og støtte din teenager på en god måde?
 • Har du brug for sparring og/eller vejledning?
 • Vil du have gode råd til at håndtere svære situationer?
 • Har din teenager (måske) brug for hjælp?
Rådgivning til forældre udbydes af Grethe Lindbjerg. Jeg er uddannet kommunikationsterapeut og vejleder og har tidligere arbejdet i 16 år som efterskolelærer.

Pris og praktisk: Rådgivning til forældre

 • 1 time: 950 kr.
 • Klippekort 5 x 1 time: 4500 kr.*
*Du har mulighed for at betale klippekort i 2 rater. Du har også mulighed for at vælge Online rådgivning. Efter tidsbestilling modtager du/I en mail med information, og du vælger derefter, hvilket online medie, du vil benytte.

Klippekort:

Klippekort 5 x 1 time

Du/I finder mig her:

Teenagecoach Grethe Lindbjerg, Havnemarken 4, Bjerge, 4480 Store Fuglede. Du kan komme med bus 430R fra Kalundborg, Gørlev, Høng eller Slagelse.

Familierådgivning

Det er også en mulighed med rådgivning til hele familien. Familierådgivning er:
 • Samtaler om udfordringer og bekymringer i familien.
 • Hjælp til at forstå hinanden indbyrdes og til at lade alle komme til orde.
 • Vejledning i at lave aftaler og finde løsninger på familiens konflikter.
 • Konstruktive samtaler i en tryg stemning.

Hvordan foregår familierådgivning?

Rådgivningen kan foregå med fra to personer (fx en forældre og en teenager) og opefter til flere forældre og flere teenagere. Sammenbragte familier er også velkommen. En samtale med rådgivning til familier starter typisk op fælles, hvor alle er tilstede. Jeg hjælper jer med at få sat ord på, hvilke ting vi skal drøfte. Undervejs i samtalen kan det være, vi deler os op, så jeg taler med jer individuelt. Hvis du er i tvivl om, om jeg kan hjælpe med jeres families udfordring, er du velkommen til at kontakte mig på forhånd.

Pris og praktisk: Familierådgivning

 • 1 time: 950 kr.
 • Klippekort 5 x 1 time: 4500 kr.*
*Du har mulighed for at betale klippekort i 2 rater. I kan booke en enkelt time ad gangen, eller et forløb på 5 samtaler.

Klippekort:

Klippekort 5 x 1 time